overzicht

“Als adviseur bij Common Ground versnel je je groei en blijf je leren”

Volgende maand heeft Karolien Van Dyck twee jaar op de teller staan als adviseur bij Common Ground. Zien hoe ze zelf groeit en hoe Common Ground groeit, is voor haar een sterke motivator.

“Bij Common Ground liggen altijd zeer verschillende projecten voor zowel overheden als private partijen op tafel”, vertelt Karolien Van Dyck. “Daardoor kom je in contact met zeer diverse thema’s en mensen. Van hen leer je, maar net zo goed van de verschillende experten met uiteenlopende profielen die in ons team aanwezig zijn.” Ondanks het samenwerken in een multidisciplinair team, is werken bij Common Ground echter ook zeer zelfstandig projecten kunnen aanpakken. “Net daardoor leer je snel”, klinkt het. “Je leert uit je verantwoordelijkheid en je ziet jezelf echt groeien. Zit je vast of heb je vragen over onderdelen waarin je minder beslagen bent, dan staan je collega’s met hun eigen achtergrond klaar om je helpen.”

Aanpassingsvermogen

“Het is ook bijzonder fijn dat Common Ground zich niet vastpint op wat het nu doet. Nieuwe pistes zijn steeds welkom. Zo hebben we nu ook projecten in procesbegeleiding en sociaal ruimtelijk onderzoek. De materie waarover we adviseren, is relatief jong en dat betekent dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en verdieping van die materie. We bundelen onze kennis en ervaring en injecteren die vervolgens in de projecten die we begeleiden. Zo creëren we een win-win: onze kennis groeit, maar ook de organisaties waarmee we samenwerken, worden hierdoor sterker.”

 

Heb je zin om ons team te versterken?

Op 14 en 15 september organiseren wij, samen met ons zusterbedrijf Antenno, onze Attitude Days. De perfecte gelegenheid om elkaar uitgebreid te leren kennen in een leuk kader.

Bekijk onze vacatures bij Common Ground of Antenno, of stuur je CV en motivatiebrief op naar jobs@common-ground.eu. of jobs@antenno.be

Of ken je iemand die bij ons zou passen? Breng ons dan zeker in contact met elkaar, zodat je ons allebei aan een nieuwe match helpt. Als daar een succesvolle samenwerking uit voortvloeit, dan verdien je bij ons eeuwige roem, en zal je onze “attitude of gratitude” zeker voelen.