overzicht

Aller-aller-eerste dag MIPIM

Toegegeven, het was best wel spannend gisterenochtend. Onze aller-eerste dag MIPM. Als bleu’kes, vol goesting en veel nieuwsgierigheid trokken we naar de openingsdag van hét vastgoedevent van het jaar. De festivalhallen in Cannes vormen de komende 4 dagen de ontmoetingsplek voor overheden, projectontwikkelaars, immo-makelaars, bouwgroepen, adviesbureaus, …

Tijd om te ontdekken hoe waarheidsgetrouw de verhalen zijn, dan wel of ze gevoed werden door overleveringen.
Als we de balans van die eerste dag 24u later opmaken dan is die voor ons uitermate positief.
  • Heel in het bijzonder ervaren we dat MIPIM & het Belgisch Paviljoen een kader bieden waarin je met je huidige klanten op een meer informele manier enkele zaken kan bespreken. De open, ongedwongen sfeer maakt het voor iedereen aangenamer om samen te bespreken en onderzoeken hoe we de lopende projecten samen nog beter kunnen maken.
  • MIPIM biedt bovenal de plek bij uitstek om nieuwe contacten te leggen. Mensen die je wil spreken (potentiële klanten, beleidsmakers, mogelijke partners, …) zijn hier. In korte gesprekken toets je de eerste ideeën en mogelijkheden af. Na circa 15 min zijn de eerste contacten gelegd en weet je of er meer inhoudelijke vervolggesprekken nodig zijn en plan je de afspraken in.
Het is ongelofelijk hoe snel en efficiënt het gaat. Als we het lijstje overlopen stellen we vast dat deze gesprekken anders wel enkele weken, zo niet maanden, tijd en inspanningen had gevraagd om deze eerste afspraken ingepland te krijgen.
#RuimteMaken dus voor ontmoetingen.