overzicht

DAG 2: Kwaliteitsmomenten bovenop

Of dag 2 op MIPIM  hetzelfde was als die eerste dag? Een beetje wel. Maar het was ook zoveel meer.
Het begon al met een andere start van de dag. De nieuwsgierigheid en onwetendheid waarmee we de eerste dag MIPIM benaderden was weg. De omgeving van de festilvalhallen, de vele ontmoetingen, het reilen en zeilen op de conferentie… het voelde allemaal meer vertrouwd aan.
Ze waren er ook op dag 2: de kleine en minder kleine ontmoetingen. Zeker even boeiend als dag 1.
Daar kwamen ook meer kwaliteitsmomenten bovenop.
Inhoudelijk stonden op deze 2 dag twee momenten in het Belgisch Paviljoen met stip genoteerd in onze agenda.
  • De terugkeer van de stad Antwerpen na meer dan 11 jaar. Het waren enkele inspirerende getuigenissen van de stad die zich atypisch positioneerde. Verhalen over ondernemerschap in een stadsomgeving, scherpe visies op de toekomst en ook wel veel vertrouwde gezichten. Aan het aantal toeschouwers zag je dat MIPIM uitkeek naar de terugkeer.
  • De lancering van Techlane Ghent, het resultaat van een boeiend proces & project. Toch wel een beetje fier op ons aandeel op het vlak van merkpositionering.
“Breaking Ground”. Dat is  ook even “the floor” nemen en onze visie op strategie, communicatie, draagvlak & participatie toelichten aan de aanwezige beleidsmakers en ontwikkelaars. Een gedurfde zet om ons te positioneren op de speakers’corner. Het vraagt lef. Gelukkig met enkele concrete resultaten.
Verder ontdekken we ook dat MIPIM het ideale kader biedt om met goede contacten op een meer informele manier de projecten, nieuwe ideeën en kleine fait-divers te bespreken. Boeiend, inhoudelijk, én zeer aangename kwaliteitsmomenten.
 #RuimteMaken dus voor kwaliteit